Νεα, Οικολογικά ανατομικά Παιδικά στρώματα.

Η Σκανδιναβική εταιρεία Hoppekids, μετά την επιτυχημένη πορεία της στην παραγωγή παιδικού-νεανικού επίπλου, ολοκληρώνει τη συλλογή της με την προσθήκη 2 νέων στρωμάτων: Eco Dream και Eco Luxury.

Κατασκευασμένα στη Δανία, διαθέτουν Πιστοποιητικό Nordic Eco Label.

Κατασκευασμένα από το υποαλλεργικό υλικό Waterlily® foam που προσδίδει απαλότητα, άνεση και ελαστικότητα, πολύ καλό καλύτερη από τα γνωστά στρώματα αφρού, χωρίς ελατήρια.Το κάλυμα του Dream, με φερμουάρ, φτιαγμένο από μαλακές ίνες μπαμπού εξωτερικά και μαλλί εσωτερικά για να απομακρύνει τη θερμότητα από το σώμα και να μην μαζεύει υγρασία.

Το στρώμα αναπνέει πλήρως και επίσης είναι και βραδύκαυστο, χωρίς να περιέχει χημικά πρόσθετα.

Το επόμενο στρώμα της Νέας σειράς είναι το Eco Luxury.Με ύψος 12 εκ., κατάλληλο για όλες τις κουκέτες της Hoppekids, προσφέρει την απόλυτη άνεση στο παιδί σας.Διαθέτει φυσικά, τη Σκανδιναβική Πιστοποίηση Nordic Eco Label, κατασκευασμένο από Waterlily®, με μία στρώση από Celcius Visco elastic foam, υλικό που βοηθάει στην αποσυμπίεση του μυοσκελετικού συστήματος και προσφέρει ιδιαίτερη άνεση.Το υλικό αυτό, προσαρμόζεται ακριβώς στις καμπύλες του σώματος μας.

Τα καλύματά τους είναι αφαιρούμενα και πλενόμενα στους 60°, είναι υποαλλεργικά, αναπνέουν πλήρως, βραδύκαυστα χωρίς πρόσθετες χημικές ουσίες.

Ανετο για τα παιδιά και πρακτικό για εσάς, με αφαιρούμενο κάλυμα!

Από Φυσικά Υλικά.

Ενα μοναδικό στρώμα, στην καλύτερη τιμή!

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square