Ουκ εν τω πολλώ το Ευ!

May 1, 2017

Σήμερα, με τις τόσες εισαγωγές από ασιατικές χώρες και από τρίτες χώρες με φθηνή παραγωγή και χωρίς καμμία φροντίδα στην παραγωγή, βρίσκουμε πολλών ειδών παιδικά έπιπλα.Οι τιμές ποικίλουν, το ίδιο και η αισθητική, που αρκετές φορές είτε είναι κακή αντιγραφή του πρωτοτύπου, είτε είναι ένα άθλιο αλλά "φθηνό" σχέδιο-προιόν για το παιδί μας.

Στη σημερινή παρέμβαση, ας αφήσουμε την αισθητική κι ας πάμε μόνο στα βασικά: Την Ασφάλεια και Υγιεινή του επίπλου που προορίζεται για το παιδί.

Ευτυχώς στην Ευρωπαική Ενωση ισχύουν αυστηροί κανόνες παραγωγής.Τα παιδικά έπιπλα πρέπει να φέρουν τις κατάλληλες Πιστοποιήσεις.Μην αφήνετε κανέναν να σας "κοροιδέψει".Ζητήστε επίσημα Εγγραφα και "διεύθυνση και τηλέφωνο" του κατασκευαστή.

Προσοχή όμως!Δεν σημαινει πως όποιος κατασκευάζει έπιπλα, και ιδίως παιδικά, στην ΕΕ,  ότι έχει και τις ανάλογες πιστοποιήσεις.

Με ιδιαίτερη χαρά μπορούμε να πούμε ότι η συνεργασία μας με τη Hoppekids υπερκαλύπτει, όχι τις (ανύπαρκτες...) ελληνικές απαιτήσεις, αλλά τις αυστηρότερες Σκανδιναβικές, ευρωπαικές και αμερικανικές.Και με Οικολογικό σήμα, γιατί πιά ο πανέμορφος πλανήτης μας έχει έλλειψη πόρων.Αλλά αυτό είναι another subject που λένε οι φίλοι μας.

Και μην ξεχάσω: σε όλους Καλό Μήνα, αφήστε τη δύναμη της φύσης και της ανανέωσης να σας κυριεύσει.Αγαπήστε και αγαπηθείτε από τα πρόσωπα που θέλετε!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Featured Posts

Νέα Σχέδια Αξεσουάρ Παιδικών Δωματίων

July 24, 2020

1/2
Please reload

Recent Posts

April 21, 2017

Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags
Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Εκθετήριο: Δάφνης 38 & Αθαν. Διάκου, 15772 Παλαιό Ζωγράφου,Αθήνα / Store: 38, Dafnis & A. Diakou street, 15772 Athens.

Εργοστάσιο: Λ. ΝΑΤΟ, Ασπρόπυργος, Αττικής / Factory: NATO avenue, Aspropirgos Attikis.

Τηλ.: 210-7799398     / panitsidis@panitsidis1945.com